Istorijat

Kao najmlađa unutar Transagent grupe, pomorsko rečna agencija Transagent doo Beograd je osnovana u februaru 2014. Na tržištu Srbije od 2006. poslovali smo kao predstavništvo Transagent Rijeka. Od 24. 08.2018. godine poslujemo pod nazivom Transagent Operator doo Beograd. Zahvaljujući odličnim rezultatima, izrasli smo u domaću firmu, tim mladih i ambicioznih ljudi koji zauzimaju značajno mesto na tržištu Srbije u domenu logistike gde se Transagent pozicionirao kao brend, simbol za kvalitet.

Transagent Operator doo Beograd je sastavni deo Transagent grupe, međunarodne pomorske i transportne agencije, koja je lider na polju međunarodnog pomorskog transporta od 1963. godine. U regionu, Transagent posluje sa sledećih lokacija: Rijeka (Hrvatska), Ploče (Hrvatska), Zagreb (Hrvatska), Koper (Slovenija), Beograd (Srbija), Bar (Crna Gora), i važi za jednu od najpouzdanijih transportnih agencija.

Transagent čine ljudi, profesionalci, koji svojom znanjem doprinose da se kompanija ističe dugogodišnjim iskustvom i konstantnim uspehom u poslovanju. To je rezultat zdravog i produktivnog načina poslovanja i visokostručnog i osposobljenog kadra. Strateška pozicioniranost Transagent grupe omogućava pokrivenost svih najvećih jadranskih luka. Kreiramo i nudimo rešenja u skladu sa potrebama i zahtevima klijenta prema svim kontinentima.